KAKO IZGLEDA RAD U DRAMSKOM STUDIJU?

ZAŠTO SE UPISATI U DRAMSKI STUDIO?


Jer je korisno i zabavno! Razvija se samopouzdanje, razbija trema. Postat ćeš slobodniji, naučiti raditi u grupi, naći prijatelje, čuti tuđe mišljenje, izreći svoje. Kroz igru se razvija kreativnost i mašta, snalažljivost i odgovornost. Dramski odgoj je izuzetno koristan za razvoj komunikacije, izgradnju stavova, razvijanje osobnosti.

DRAMSKA RADIONICA ZA PREDŠKOLCE – Kazališna avantura

Razvijanje kreativnosti i mašte, upoznavanje s kazalištem, pričanje priča i improvizacije. Priprema za školu kroz dramske igre (abeceda, brojevi, geometrijski oblici). Rad u paru i grupi. Prilagodba novim situacijama, razvoj osobnosti, socijalizacija.

DRAMSKE GRUPE OD 6 DO 11 GODINA

Razvijanje govornog izražavanja, mašte, opažanja, izražajnosti. Druženje i zajednički rad na glumačkim zadacima. Upoznavanje s kazalištem. Improvizacije i dramatizacije tekstova. Javni nastup.

DRAMSKE GRUPE OD 12 DO 15 GODINA

Rad na scenskom pokretu, glasu i govoru. Razvijanje mašte, opažanja, uživljavanja i izražajnosti. Rad na tekstu, liku i ulozi. Uz dramsku igru i improvizacije grupno se stvaraju priče. Uz vježbe zamišljanja, doživljavanja i osjetilne vježbe, postavlja se predstava koja se javno izvodi.

DRAMSKE RADIONICE ZA SREDNJOŠKOLCE I STUDENTE

Oslobađanje glasovne i tjelesne ekspresije, verbalna i neverbalna komunikacija, rad na scenskom govoru. Vježbe zamišljanja i osjetilnog pamćenja. Improvizacije. Razvijanje kreativnosti, glumačkih tehnika, rad s partnerom i grupom, istraživanje kreacije i suigre, priprema za audicije.
Uz osjetilne i emocionalne vježbe, rad na glasu i tijelu, govorne vježbe, oblikuju se prizori na zadani tekst, radi na karakterizaciji likova, priprema se i izvodi u javnosti predstava ili performans.

Voditelji dramskih grupa:

Ines Škuflić-Horvat
Maja Sviben
Marija Šorša
Josip Hadži-Boškov
Katarina Breber
Nina Horvat
Antonija Cvitković

Potpisom ugovora i prihvaćanjem uvjeta pohađanja Dramskog studija Teatra Tirena, polaznik/roditelj se obvezuje platiti godišnju školarinu za pohađanje Dramskog studija, ovisno o vlastitom izboru: mjesečno, tromjesečno ili odjednom cijeli iznos. 

* Članarina je GODIŠNJA i podijeljena je u 8 jednakih rata od 190 kn

Postoji i opcija plaćanja u 3 rate od 460 kn (popust 10%) te plaćanje godišnje članarine od 1290 kn (popust 15%).