ANTONIJA CVITKOVIĆ

antonija cvitković - fokus

Rođena 1990. u Zagrebu. Apsolventica je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Glumom se počela amaterski baviti u osnovnoj školi, a u drugom razredu srednje škole upisala je dramski studio Zagrebačkog kazališta mladih gdje je igrala u predstavama Pčelica Maja, Ove noći možemo bez trećega i mjuziklu Briljantin.

2010. pohađa radionice na 5. Tireninom Kazališnom kampu, gdje se prvi put i susreće s Teatrom Tirena. 2011. iz ZKM-a prelazi u Teatar Tirena gdje glumi u predstavama 2042., Dama s kišobranom, ako jedne zimske noći sedmorica protiv tebe… i Život s nepoznatim brojem nepoznanica koja je 2013. proglašena najboljom amaterskom predstavom u Hrvatskoj.

Kao kostimograf u Teatru Tirena radi na predstavama: Uštekaj komp, uštekaj mozak, 2042., Život s nepoznatim brojem nepoznanica i ako jedne zimske noći sedmorica protiv tebe…

2013. pohađa radionicu na susretu Theatre Integrates People (Mednarodne poletne gledališke delavnice) u Izoli u Sloveniji, a 2014. radionicu Kazalište za najmlađe održane na Tireninom Kazališnom kampu u Pazinu.

Kao dramska pedagoginja u Teatru Tirena počinje raditi 2013. godine.

Share on facebook
Share on twitter