NOVOSTI

13. Kazališni kamp

Ove vas godine očekuje sedam kazališnih radionica u trajanju od 2 do 4 dana. U Tireni se družimo od 15. do 28. lipnja!

Predstave u ponudi

Ove sezone u ponudi imamo pet predstava!
“To je to?”
“Avanture Vrećka i Smećka”
“Tko je to izumio”
“Preko grma, preko trna… (Priče iz hrvatskih narodnih predaja)”
“D(n)o dna”

Bašjelijepdanštetabibilaneštoneubiti

Predstavu Kluba Tirena”Bašjelijepdanštetabibilaneštoneubiti” možete pogledati u subotu 21.1. u 20h u Zmajevom gnijezdu, na pozornici kazališta Mala scena.

Božićne predstave

I ove godine na repertoaru imamo dvije božićne predstave – “Velika božićna avantura” i “Zaigrani Božić”. Rezervirajte svoju predstavu na vrijeme i razveselite djecu!

Zaigrani Božić

Luka i Dado najviše od svega vole igrati kompjuterske igre. Njihovi roditelji se šale da bi bilo najbolje da se presele iza ekrana… Jednoga dana Luka i Dado dostignu zadnji nivo i – nađu se unutar same igre. Da bi iz nje izašli i vratili se kući, moraju svladati niz prepreka i pobijediti Ledenog kralja koji je ukrao dječje božićne želje.
UZRAST: 2 – 12 godina / TRAJANJE: 40 minuta

Velika božićna avantura

Kroz stari panj ulazi se u zemlju čarolija… tamo negdje živi i Djed Mraz. Djevojčica Klara i njezin papagaj Božo kreću u avanturu. No u zemlji čarolija živi i zločesta Minerva koja najviše od svega mrzi Božić…
UZRAST: 2 – 12 godina / TRAJANJE: 40 minuta

Vikend radionice u studenom

U studenom ćemo održati dvije radionice:
Radionica dramatizacije (5. i 6.11.)
Kako režirati kazališnu predstavu (19. i 20.11.)

U listopadu pogledajte četiri Tirenine predstave u Maloj sceni!

Ovu smo se jesen uključili u prvi hrvatski klaster kazališta za djecu i mlade “Zmajevo gnijezdo” tako da od ove sezone naše predstave možete gledati i u kazalištu “Mala scena”! U listopadu pogledajte “Avanture Vrećka i Smećka”, “Preko grma, preko trna…”, “D(n)o dna” i “To je to?”