ANTONIJA CVITKOVIĆ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Rođena 1990. u Zagrebu. Glumom se počela amaterski baviti u osnovnoj školi, a u drugom razredu srednje škole upisala je dramski studio Zagrebačkog kazališta mladih gdje je igrala u predstavama Pčelica Maja, Ove noći možemo bez trećega i mjuziklu Briljantin.

2010. pohađa radionice na 5. Tireninom Kazališnom kampu, gdje se prvi put i susreće s Teatrom Tirena. 2011. iz ZKM-a prelazi u Teatar Tirena gdje glumi u predstavama 2042.Dama s kišobranom, ako jedne zimske noći sedmorica protiv tebe…Sabor svraka, Dodatna prtljaga, Badenski poučak o suglasnosti, Velika Božićna avantura, Avanture Vrećka I Smećka i Život s nepoznatim brojem nepoznanica koja je 2013. proglašena najboljom amaterskom predstavom u Hrvatskoj.

Kao kostimograf u Teatru Tirena radi na predstavama: Uštekaj komp, uštekaj mozak, 2042., Život s nepoznatim brojem nepoznanica, ako jedne zimske noći sedmorica protiv tebe…, bašjelijepdanštetabibilaneštoneubiti, Mali maturalac iz pakla.

2013. pohađa radionicu mjuzikla pod vodstvom Michaela Greena na susretu Theatre Integrates People (Mednarodne poletne gledališke delavnice) u Izoli u Sloveniji, a 2014. radionicu „Kazalište za najmlađe“ pod vodstvom Ivana Kristijana Majića održane na Tireninom Kazališnom kampu u Pazinu. Sudjeluje na edukacijama I radionicama dramatizacije (Maja Sviben) , dramskog pisanja (Nina Horvat) I rada s maskom (Kimmo Tahtivirta).

U Klubu Tirena, proizašlom iz dramske grupe teatra Tirena s Larom Žučko piše I glumi u predstavi “bašjelijepdanštetabibilaneštoneubiti” I “Mali maturalac iz pakla”

Kao dramska pedagoginja u Teatru Tirena počinje raditi 2013. godine.

Teatar Tirena
Kačićeva 6A
10000 ZAGREB

+385 1 410 0241
+385 95 410 0241
teatartirena@gmail.com

© Sva prava pridržana