Božićne predstave u ponudi

I ove godine imamo dvije božićne predstave u ponudi: 'Božićna potraga' i 'Neposlušna pahulja' Rezervirajte svoju predstavu na vrijeme!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

I ove godine u ponudi imamo dvije božićne predstave!

!NOVO!

I. Škuflić Horvat & N. Horvat
BOŽIĆNA POTRAGA
Djevojčica Maša i njezin psić Krešo su vrlo nestašni i stalno upadaju u nevolje. Nakon što su jednog zimskog jutra razbili vazu i sakrili mobitel, mami je prekipjelo… Poslat će pismo Djedu Božićnjaku – ove godine za njih nema darova! Maša odmah skuje plan – otputovat će na Sjeverni pol i sve objasniti Djedu! On će sigurno razumjeti da se djeca moraju puno igrati a da su stanovi tako mali i puni stvari koje se lako razbiju! Na putu Krešo i Maša upoznaju Jelku koja silno želi postati božićna jelka, ali ju nema tko okititi, smotanog Soba koji ne razlikuje lijevu od desne strane i polarnog Medu koji je ljut što su ga probudili iz zimskog sna. Hoće li Maša i Krešo na vrijeme stići do Sjevernog pola i uvjeriti Djeda da su ove godine bili dovoljno dobri…?

I. Škuflić Horvat & N. Horvat
NEPOSLUŠNA PAHULJA
Mala pahulja je radoznala i neposlušna. Po tko zna koji put, unatoč upozoravanju, odlutala je… no ovaj put – predaleko. Sa svojim najboljim prijateljem vjetrom Sjevercem nehotice je odlepršala u toplije krajeve i izgubila se. Hoće li se rastopiti ili će plesom pridobiti Jako Sunce? Pahulji na putu pomažu novi prijatelji dok ju Sjeverac uzalud pokušava pronaći. No vrijeme ističe… Božić samo što nije stigao, a Mala Pahulja je izabrana da bude ukras na saonicama Djeda Božićnjaka! Hoće li se uspjeti vratiti na vrijeme?

NAKON PREDSTAVE DJEDICA/SVETI NIKOLA I NJEGOVI POMOĆNICI DIJELE DAROVE

Trajanje predstava: 40 minuta

Tirenine predstave sadrže po 5 songova i prikladne su za djecu svih uzrasta

Cijena za tvrtke: 4 500,00 kn

*Ukoliko je manje od 50 djece, moguć dogovor oko cijene*

REZERVIRAJTE BOŽIĆNU PREDSTAVU ZA SVOJU DJECU NA VRIJEME!
Kontaktirajte nas na
e-mail: tirena@zg.t-com.hr
mob: 091 523 6119
fiksni: 01 3077 410 ili 01 4100 241

Teatar Tirena
Kačićeva 6A
10000 ZAGREB

+385 1 410 0241
+385 95 410 0241
teatartirena@gmail.com

© Sva prava pridržana