Božićne predstave

I ove godine na repertoaru imamo dvije božićne predstave - "Zaigrani Božić" i "Božićne nevolje". Rezervirajte svoju predstavu na vrijeme!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

BOŽIĆNE NEVOLJE

Djedovi pomoćnici Sobica i Sjeverni Medo od davnina pomažu Djedici podijeliti darove… no vremena se mijenjaju, djeca imaju sve više želja… i trebalo bi se modernizirati. Zato Djedica zaposli Superorganiziranu poslovnu tajnicu. S njom stižu sva čuda modernog doba: kompjuter, printer, telefon, telefax. Stižu mailovi, kupuje se preko interneta, sve ide poput čarolije, dok u sistem ne upadne zločesti Crvko Vrvko koji se hrani podacima… i naravno, pojede sve popise s dječjim željama. Medo i sobica mole za pomoć Pticu Šašavicu koja im pokaže put do Čarobnog patuljka. No on je ljut jer je Superorganizirana zauzela njegovo mjesto… Hoće li im Patuljak ipak pomoći ili će ove godine djeca ostati bez darova? Ova dinamična predstava, spoj čarolija iz bajki i čuda moderne tehnologije, namijenjena je današnjoj djeci koja pomalo zaboravljaju bajke…

 

ZAIGRANI BOŽIĆ 

Luka i Dado najviše od svega vole igrati kompjuterske igre. Njihovi roditelji se šale da bi bilo najbolje da se presele iza ekrana… Jednoga dana Luka i Dado dostignu zadnji nivo i – nađu se unutar same igre. Da bi iz nje izašli i vratili se kući, moraju svladati niz prepreka. Po putu sreću Pingvina u nevolji, Mudru sovu koja im postavi tešku zagonetku i Ledenog kralja koji im prepriječi put. Tu su još i Ledeni vjetar i Ljute pahuljice koji im ne da ju da se vrate kući. Srećom u svim avanturama pomaže im Čarobna djevojčica. Hoće li Dado i Luka stići na vrijeme da proslave Božić sa svojom obitelji ili će ostati zarobljeni u kompjuterskoj igri?

 

NAKON PREDSTAVE DJEDICA/SVETI NIKOLA I NJEGOVI POMOĆNICI DIJELE DAROVE

Trajanje predstava: 35 – 40 minuta

Tirenine predstave sadrže po 5 songova i prikladne su za djecu svih uzrasta

REZERVIRAJTE BOŽIĆNU PREDSTAVU ZA SVOJU DJECU NA VRIJEME!

Kontaktirajte nas na e-mail: teatartirena@gmail.com
Mob: + 385 95 1724 639 (Anita Jelić)
Fiksni: +385 1 3077 410 ili +385 1 4100 241

Teatar Tirena
Kačićeva 6A
10000 ZAGREB

+385 1 410 0241
+385 95 410 0241
teatartirena@gmail.com

© Sva prava pridržana