Vikend radionica: “Biblioterapija”

U subotu 21. i nedjelju 22. svibnja održat će se radionica "Biblioterapija" pod vodstvom profesorice Jasne Šojer.

BIBLIOTERAPIJA

Subota 21.5. od 16 do 21h i nedjelja 22.5. od 9 do 14h

Cilj radionice je razvijanje socijalne i emocionalne inteligencije te socijalnih i emocionalnih vještina identifikacijom s likovima iz književnih djela uz pomoć dramskih tehnika. Kako mladima pomoći ojačati samopouzdanje, otkriti vlastite vrijednosti, razviti komunikacijske vještine, razumjeti govor tijela i neverbalnu komunikaciju, pomoći u rješavanje sukoba, razviti empatijsku točnost.

Polaznici: odgajatelji u predškolskom odgoju, učitelji razredne nastave, socijalni radnici, knjižničari, pedagozi, studenti, voditelji aktivnosti za djecu.

Voditeljica: prof. Jasna Šojer

JASNA ŠOJER je knjižničarka u Školi za primalje u Zagrebu. U svojoj profesionalnoj karijeri radila je kao profesor hrvatskog jezika i književnosti, urednik – redaktor, prevoditelj, dramski pedagog i knjižničar. Osim knjiga za djecu (J. M. Barrie: Petar Pan, 2005., ABC Naklada; Frances Hodgson Burnett: Little Lord Fauntleroy, 2006., ABC Naklada), prevela je i nekoliko priručnika iz područja dramske pedagogije (Anne Scher: 100+ ideja za dramu, 2005., HCDO, Anne Scher: Novih 100+ ideja za dramu, 2006., HCDO, Augusto Boal: Igre za glumce i ne-glumce, 2009. HCDO. Vodi radionice Razvojne biblioterapije i odgojne drame, Aktivne metode za građanski odgoj te Komunikacijske vještine.

CIJENA RADIONICE JE 250 kn

Da biste se prijavili, potrebno je ispuniti prijavnicu koju možete preuzeti ovdje: Biblioterapija i Rad na monologu – prijavnica

Prijavnicu pošaljite na e-mail adresu teatartirena@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter