Gdje su sve u zadnja dva mjeseca bili Tirenjani?

Polaznici našeg dramskog studija su se u zadnja dva mjeseca prošetali diljem Europe 😊 Bili su u Finskoj, Sloveniji, BiH, Njemačkoj i Belgiji!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Polaznici našeg dramskog studija su se u zadnja dva mjeseca prošetali diljem Europe!

Sezonu putovanja u kolovozu su započeli naš najdugovječniji Tirenjanin Jona i dramske pedagoginje Marija i Maja koji su bili Finskoj na EDERED-u, europskim dramskim susretima.

Adela, Arna, Ina, Isadora, Jelena, Klara, Lovro, Martina, Tibor, Tihana i Veronika zajedno s još 60 mladih iz 6 različitih zemalja u Sloveniji u Kopru su sudjelovali u projektu Future Telling i tjedan dana pohađali kazališne radionice.

Zatim je naša srednjoškolska dramska grupa s dramskim pedagoginjama Ines i Majom otputovala u BiH u Sarajevo na 7. Juventafest, internacionalni festival srednjoškolskog teatarskog stvaralaštva u čiji je program uvrštena njihova predstava “Je li slučaj slučajan?”. 

 

Sezonu putovanja završili smo s dvije zemlje – naši srednjoškolci i dramska pedagoginja Jelena su u sklopu projekta Bina Mira u Njemačkoj u Aachenu polazili kazališne radionice, a u St. Vithu u Belgiji odigrali predstavu “Je li slučaj slučajan?”.

Teatar Tirena
Kačićeva 6A
10000 ZAGREB

+385 1 410 0241
+385 95 410 0241
teatartirena@gmail.com

© Sva prava pridržana

Made with by SKROZ​​