Kazalište u školi – uživo i online

Pet naših predstava dostupno je uživo i online - "Nevidljivo", "Drugačiji, "Zamisli", "#generacija" i "U mojoj glavi"!

Pet naših predstava dostupno je uživo i online! “Nevidljivo”,  “Drugačiji”, “Zamisli”, “#generacija“U mojoj glavi” i sve su dostupne školama za online streaming.

Naš online streaming funkcionira na sljedeći način:

  1. Dogovorite točan datum i termin gledanja snimke odabrane predstave
  2. Na dan gledanja vam 30 minuta ranije šaljemo link za predstavu s lozinkom koja će vrijediti 3 sata od dogovorenog termina, ili po dogovoru. Sve što je potrebno jest kliknuti na link i upisati lozinku!
  3. Predstavu svaki razred može gledati u svojoj učionici, ne postoji ograničenje na broj razreda koji istodobno mogu gledati predstavu. Više razreda istodobno može gledati i različite predstave. Moguće su razne opcije!
  4. Ne postoji donje ograničenje učenika, ako imate samo jedan razred od 15 učenika koji želi gledati predstavu, to je isto u redu 🙂 cijena po učeniku je fiksna.
  5. Uz predstave nudimo i besplatne linkove s kreativnim zadacima za dodatno obrađivanje teme!

 

Na našoj web stranici dostupan je i besplatan “KAZALIŠNI ŠALABAHTER” u kojem možete naći pregršt zanimljivih informacija o kazališnim zanimanjima, osnovnim pojmovima, bontonu i praznovjerjima.  U sklopu Kazališnog šalabahtera nalazi se i UPITNIK ZA ANALIZU PREDSTAVA pomoću kojeg s učenicima možete analizirati odgledanu predstavu!


REZERVACIJE I UPITI O CIJENI NA:
 teatartirena@gmail.com, +385 95 172 4639 (Anita Jelić)


PREDSTAVE DOSTUPNE UŽIVO I ONLINE:

1. Nevidljivo – predstava o usamljenosti, imaginarnim prijateljima i klasičnoj glazbi (uzrast – 1. – 4. razredi OŠ), trajanje: 45 min

2. Drugačiji  – predstava o tome kako je to biti drugačiji (uzrast: 5. – 8. razredi OŠ i 1. – 2. razredi SŠ), trajanje: 45 min

3. Zamisli – predstava o mašti i kreativnosti (uzrast: predškolci i 1. – 4. razredi OŠ), trajanje: 50 min

4. U mojoj glavi – predstava o mentalnom zdravlju (uzrast: 6. – 8. razredi OŠ te 1. – 3. razredi SŠ), trajanje: 55 min

5. #generacija (dostupna samo online) – predstava o utjecaju tehnologije na odrastanje te kvalitetu i način života (uzrast: 5. – 8. razredi osnovne te 1. i 2. razredi srednje škole), trajanje: 55 minuta

Teatar Tirena
Kačićeva 6A
10000 ZAGREB

+385 1 410 0241
+385 95 410 0241
teatartirena@gmail.com

© Sva prava pridržana