Kazališni vikend: #generacija

Svaki prvi vikend u mjesecu će se preko Vimeo platforme na 24 sata moći unajmiti neka od naših predstava za djecu i mlade :) "Kazališni vikend" otvaramo predstavom za tinejdžere "#generacija" 6. i 7. veljače!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Svaki prvi vikend u mjesecu će se preko Vimeo platforme na 24 sata po cijeni od 4 dolara moći unajmiti neka od naših predstava za djecu i mlade 🙂 “Kazališni vikend” otvaramo predstavom za tinejdžere “#generacija” koju će se ovdje moći unajmiti 6. i 7. veljače:

Predstava “#generacija” bavi se utjecajem tehnologije na odrastanje te kvalitetu i način života. Nove generacije gotovo od rođenja imaju pristup internetu i virtualnom svijetu – normalno je voditi svojevrsan paralelni život na društvenim mrežama.

“#generacija” promatra stvarnost u kojoj je ljudska interakcija uživo sve rjeđa. Kroz priču pratimo Iskru, djevojku koja većinu vremena provodi online. Postavlja se pitanje kako svijet bezbrojnih opcija u kojem smo sve manje u dodiru sa fizičkom stvarnošću utječe na pojedinca i kako se u tom svijetu nositi s emocijama.

Režija: Tina Hofman
Tekst i dramaturgija: Nina Horvat
Igraju: Nikolina Ljuboja i Ivan Bošnjak
Oblikovanje zvuka: Darko Horvat
Kostimografija: Lucija Prstec Smolčec
Oblikovanje svjetla: Domagoj Klasić
Dizajn: Karlo Pocrnić
Video / audio / editing: Marko Pletikosa
Produkcija: Teatar Tirena

Teatar Tirena
Kačićeva 6A
10000 ZAGREB

+385 1 410 0241
+385 95 410 0241
teatartirena@gmail.com

© Sva prava pridržana