Predstava “Zamisli” u Centru za kulturu Trešnjevka

Predstavu "Zamisli" koja se bavi maštom i kreativnošću možete pogledati u utorak 24. svibnja u 18:00 u Centru za kulturu Trešnjevka!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Predstavu “Zamisli” koja se bavi maštom i kreativnošću možete pogledati u utorak 24. svibnja u 18:00 u Centru za kulturu Trešnjevka!
Znate li što je zajedničko državi, kotaču, vašoj omiljenoj pjesmi i računalu? Sve ih je netko izmaštao prije no što su nastali! Mašta je vjerojatno najvažnija sposobnost ljudskog roda, zahvaljujući njoj rješavamo probleme, izumljujemo izume i stvaramo umjetnička djela. Nove generacije odrastaju uz tehnologiju, okružene su i zagušene ogromnom količinom sadržaja i zato maštaju sve manje… Rijetko im je dosadno. A dosada je nužna da bi se maštalo.
Predstava “Zamisli” bavi se maštom i kreativnošću, istražuje mehanizme maštanja, pokazuje djeci razne načine na koje mogu maštati i ohrabruje ih da misle svojom glavom, da se usude biti drugačiji. Za maštanje nam nije potrebno ama baš ništa, osim malo vremena. Ponekad je dovoljno samo par minuta da se svijet okrene naglavačke! Što više maštaš, to ti bolje ide.
Mašta je jedina supermoć dostupna SVIMA!
Režija: Nora Krstulović
Tekst i dramaturgija: Nina Horvat
Igraju: Davor Kovač i Veronika Mach
Oblikovanje zvuka: Darko Horvat
Kostimografija: Lucija Prstec Smolčec
Scenografija: Iva Milley
Dizajn: Ana Goja
Predstava je namijenjena predškolcima i nižim razredima osnovne škole.
Ulaznice po cijeni od 40 kn možete rezervirati na mail tirena@tirena.hr te kupiti na blagajni sat vremena prije početka predstave.
Za organizirani posjet (škole, vrtići) je cijena pojedinačne ulaznice 35 kn.

Teatar Tirena
Kačićeva 6A
10000 ZAGREB

+385 1 410 0241
+385 95 410 0241
teatartirena@gmail.com

© Sva prava pridržana