Božićne predstave

I ove godine imamo tri božićne predstave u ponudi - 'Neposlušna pahulja', 'Neobični izumi profesora Leopolda' i 'Tko je to izumio'.

Predstavljamo vam božićnu ponudu prigodnih predstava za djecu!

NEPOSLUŠNA PAHULJA


Mala pahulja je radoznala i neposlušna. Po tko zna koji put, unatoč upozoravanju, odlutala je… no ovaj put – predaleko. Varljivi vjetar otpuhao ju je u toplije krajeve. Hoće li se rastopiti ili će plesom pridobiti Jako Sunce? Strašni Mraz, koji nije Djed, jako je ljut… Pahulji na putu pomažu novi prijatelji. No vrijeme ističe… Božić samo što nije stigao, a Mala Pahulja je izabrana da bude ukras na saonicama Djeda Mraza! Hoće li se uspjeti vratiti na vrijeme?
Trajanje: 40 minuta

NEOBIČNI IZUMI PROFESORA LEOPOLDA

Profesor Leopold je vrlo uspješan izumitelj nepotrebnih stvari. Tako bar misle odrasli. No, djeca ga obožavaju. Svi njegovi izumi – kaciga za matematiku, potkrevetna tražilica čarapa, ovca za uspavljivanje, zuboper… naprosto su razgrabljeni! I djeca postaju sve bolja. Učiteljice su presretne, jer su zadaće napisane, roditelji zadovoljni, jer su sobe pospremljene. Djed Mraz je zbunjen. Djeca nikad nisu bila baš toliko dobra. Detektivka Ivka kreće u izviđanje i otkrije da su djeca postala prave lijenčine – za njih sve obavlja netko drugi… Jesu li djeca doista zaslužila darove i hoće li ih ove godine dobiti?

Trajanje: 45 minuta

 

TKO JE TO IZUMIO

Tko je to izumio’ je predstava o hrvatskim izumiteljima i njihovim izumima. Kroz priču nas vode Ruđer i Slavoljuba koji uče za ispit u školi. Ruđer pokušava zainteresirati Slavoljubu za hrvatske izume, no tko bi rekao da je gradiva tako mnogo! Hoće li Slavoljuba uspjeti sve to naučiti ili se baš i neće proslaviti na testu…?

Kroz predstavu ‘Tko je to izumio’ djeca na zabavan način uče o važnostima određenih hrvatskih izuma bez kojih svijet danas ne bi bio onakav kakav jest. Život nam je djelomično olakšan upravo zahvaljujući velikim izumima hrvatskih znanstvenika. Predstava je nastala u suradnji s Tehničkim muzejem.

Nakon naših božićnih predstava Djed Mraz djeci dijeli darove i fotografira se s njima! *

MOŽEMO IGRATI U VAŠEM I NAŠEM PROSTORU (imamo dvorane od 30 – 250 mjesta)

INFORMACIJE O KUPNJI PREDSTAVA I UGOVARANJU TERMINA NA:

01 3077410, 01 4100241, 091 523 6119, 091 5967828

tirena@zg.t-com.hr