Pogledajte najbolju amatersku predstavu u Zagrebu!

Naša studentska dramska grupa pod vodstvom Ive Milley pobijedila je na ovogodišnjem SKAZ-u s predstavom 'ŽIVOT S NEPOZNATIM BROJEM NEPOZNANICA' koju možete pogledati u nedjelju 12. svibnja u 20h na Sceni Travno. Ulaznice su u prodaji!

Naša studentska dramska grupa pod vodstvom Ive Milley pobijedila je na ovogodišnjem SKAZ-u s predstavom ‘ŽIVOT S NEPOZNATIM BROJEM NEPOZNANICA’ i osim nagrade za najbolju predstavu osvojila i nagrade za najbolji tekst i najboljeg glumca.

Predstavu možete pogledati u nedjelju 12. svibnja u 20h na Sceni Travno.
Ulaznice su 20 kuna a možete ih kupiti na blagajni Scene Travno.

Predstava ”Život s nepoznatim brojem nepoznanica” sastoji se od tri kratke dramske priče čiji likovi pokušavaju opravdati svoje mjesto u svijetu, unatoč konstantnom pritisku komunikacije, prolaznosti, evoluciji i posvemašnog zla. Tekst je isprva zamišljen kao hommage Woodyju Allenu, tako da se u pričama mogu vidjeti neki motivi iz njegova redateljskog opusa, no poveznica s njim tu prestaje. Svaka priča ima svoj specifični duh, sadržaj, čak i žanr. Dovoljno su različite da bi ih se moglo pratiti pojedinačno, a opet dovoljno slične da bi tvorile cjelinu.

Sve što ste željeli znati o bračnoj prevari uzrokovanom sumnjom u partneričinu vjernost s obzirom na novonastalu situaciju njezine poslovne suradnje s bivšom simpatijom, inače nezakonitim suprugom poznate konceptualne umjetnice, dok se odigrava otmica slavne nikako umirovljene tenisačice unatoč ne baš velikoj želji njezinog pseudopolicijskog supruga da otmicu spriječi budući da u njegovom životu postoji mjesto za nekog drugog, a u okrilju tmurnog ambijenta propalog braka i borbe za skrbništvom nad kćerkom tinejđericom koja najviše voli svoj mobitel, kao što joj baka najviše voli jednog Predraga, a niste se usudili pitati…

Režija: Iva Milley
Video: Veno Mušinović
Autori teksta: Marko Hrenović/Veno Mušinović
Kostimografija: Antonija Cvitković/Iva Bunčić

Igraju:
Ana – Iva Bunčić
Dr.As – Antonija Cvitković
Detektiv Fedor – Ivan Fedor
Sofija – Irena Hihlik
Valent – Marko Hrenović
Konstantin Sargazy – Vladimir Hunjak Štula
Dora Debeljon – Lara Janić
Božena – Anja Kelemen
Damir – Veno Mušinović
Robert – Gordan Sarajlić
Agata Leni Popov – Antonija Sinković
Lucija – Barbara Szabo
Predrag – Filip Šarić

b