NOVOSTI

Tirenafest 2021.

I ove smo godine održali Tirenafest – festival završnih produkcija naših dramskih grupa 🙂 sve naše 22 grupe koje vodi 12 dramskih pedagoga imalo je završnu produkciju ili ogledni sat 🙂

17. Kazališni kamp

Na ovogodišnjem, 17. po redu Kazališnom kampu koji će se u periodu od 21. lipnja do 4. srpnja održati u Zagrebu, Koprivnici i na Zoom platformi očekuje vas 13 raznovrsnih kazališnih radionica i jedno predavanje!

Knjiga o primijenjenom kazalištu

Nedavno je izdana knjiga o primijenjenom kazalištu “The Routledge Companion to Applied Performance” u koju je uvršten tekst “Theatre against violence, action in classrooms” koji su napisale Ines Škuflić, Maja Sviben i Nina Horvat.

Kazališni vikend: Drugačiji

Bliži nam se novi Tirenin Kazališni vikend!  U subotu 6. i nedjelju 7. ožujka će se preko Vimeo platforme na 24 sata po cijeni od

Konferencija o kazalištu za mlade

Naša umjetnička voditeljica Nina Horvat je kao autorica niza predstava i tekstova za mlade na međunarodnoj konferenciji “Od malih nogu” održala izlaganje o kazalištu za mlade.

Kazališni šalabahter

Objavili smo besplatnu online publikaciju koja služi kao uvod u kazališnu umjetnost, podsjetnik na njene poznate i manje poznate pojmove te pomoć pri gledanju predstave i razgovoru/analizi nakon odgledanog!