Mašta je supermoć

Kako bismo djeci olakšali boravak kod kuće u tjednima koji slijede, odlučili smo im pomoći da upogone maštu raznim kreativnim zadacima i dramskim igrama :)

Serijal “Mašta je supermoć” nastao je sa željom da djeci i roditeljima olakšamo boravak kod kuće te da učiteljima asistiramo u online nastavi nizom kreativnih kazališnih i dramskopedagoških zadataka! 

16. ožujka 2020. objavili smo prvi “mašta je supermoć” video. Do danas smo objavili ukupno 27 videa koji su na našim društvenim mrežama pogledani preko 90 000 puta! Desetak osnovnih škola je serijal uključilo u svoju online nastavu tako da su cijeli razredi radili naše zadatke. Cilj serijala bio je djeci pružiti sadržaj koji se ne sastoji samo od gledanja u ekran nego ih potiče da sami stvaraju. Zadaci i igre u serijalu bili su bazirani na Tireninim predstavama te na vježbama i igrama iz dramske pedagogije. Pristiglo nam je stotinjak dječjih radova. 

Za maštanje nam nije potrebno ama baš ništa, osim malo vremena. Što više maštaš, to ti bolje ide. Ponekad je dovoljno samo par minuta da se svijet okrene naglavačke! Mašta je jedina supermoć dostupna SVIMA!

Jako bi nas veselilo da nam svoje radove pošaljete na e-mail teatartirena@gmail.com 🙂