PROJEKTI

Tirenini dramski pedagozi i polaznici već godinama sudjeluju u raznim međunarodnim projektima. Samo u 2019. godini Tirena je sudjelovala u čak tri Erasmus+ projekta! Naši polaznici do sada su sudjelovali u Europskim dramskim susretima u Finskoj, Izraelu, Irskoj, Rusiji, Mađarskoj, Belgiji, Turskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj i Danskoj.

Naši srednjoškolci i dramska pedagoginja Jelena su u sklopu projekta Bina Mira u Njemačkoj u Aachenu polazili kazališne radionice i odigrali predstavu "Je li slučaj slučajan?".
Naše dramske pedagoginje Ines Škuflić-Horvat, Maja Sviben i Katarina Breber te naša dugogodišnja suradnica, profesorica hrvatskog jezika i književnosti Maša Rimac Jurinović provele su dva tjedna u Tajlandu u sklopu Erasmus+ projekta "Let's communicate"!
U suradnji s kazalištem Mala scena u Pakracu i Daruvaru provodimo projekt "Glumim, dakle jesam!" financiran od strane Europske unije!
Polaznici našeg dramskog studija i ove su godine bili u Izoli i u sklopu projekta Future Telling pohađali raznovrsne kazališne radionice!
10 polaznika iz našeg dramskog studija sudjelovalo je u Erasmusovom projektu "LET'S NET" u Užicu od 1. do 10. rujna!