PROJEKTI

Tirenini dramski pedagozi i polaznici već godinama sudjeluju u raznim međunarodnim projektima. Samo u 2019. godini Tirena je sudjelovala u čak tri Erasmus+ projekta! Naši polaznici do sada su sudjelovali u Europskim dramskim susretima u Finskoj, Izraelu, Irskoj, Rusiji, Mađarskoj, Belgiji, Turskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj i Danskoj.

The Art of Teaching (Erasmus+)

The Art of Teaching je Erasmus+ projekt u području kontinuiranog obrazovanja odraslih, a cilj mu je osposobljavanje učitelja nižih razreda osnovnih škola za upotrebu dramskih

Klikni s kazalištem

Nositelji smo projekta “Klikni s kazalištem” koji je bio namijenjen mladima od 16 do 25 godina kojima je onemogućen ili otežan pristup kulturnim događanjima.

ACT – Act Communicate Transcend (Erasmus+)

“ACT – Act Communicate Transcend” je projekt u trajanju od 24 mjeseca, namijenjen učiteljima engleskog jezika u osnovnim i srednjim školama u 6 zemalja: Hrvatskoj, Turskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Italiji i Velikoj Britaniji. 

Kazališni šalabahter

Objavili smo besplatnu online publikaciju koja služi kao uvod u kazališnu umjetnost, podsjetnik na njene poznate i manje poznate pojmove te pomoć pri gledanju predstave i razgovoru/analizi nakon odgledanog!

Let’s Communicate (Erasmus+)

Cilj Erasmus+ projekta “Let’s Communicate” bilo je unaprjeđivanje jezičnih vještina kod mladih s jezičnim, govornim, slušnim i komunikacijskim teškoćama kako bi što uspješnije sudjelovali u procesu obrazovanja, a i životu općenito.