Edukacije

Teatar Tirena je dramsko-pedagoški edukacijski centar namijenjen kreativnom i estetskom razvoju djece i mladih i edukaciji osoba koje s njima rade.

Nudimo inovativne programe za izvedbene umjetnosti, uz praktično, interaktivno učenje. Radionice su namijenjene profesionalnom kazališnom razvoju djece i mladih, te voditeljima aktivnosti za djecu i mlade, a vode ih vrsni dramski umjetnici i pedagozi. Radionice u trajanju od nekoliko dana odvijaju se u Tireni tijekom godine, vikendima ili u partnerstvu s lokalnim organizacijama. Dio programa može se organizirati i online.

Rad na monologu

Radionica je uvod u rad na monologu, priprema za nastavak rada samostalno ili s mentorom: – kako izabrati monolog – izrada redateljsko-dramaturškog plana – tekst,

Procesna drama

Procesna drama potire granicu između izvođača i gledatelja, dajući sudionicima mogućnost da kreiraju zamišljeni svijet, progovore o problemima i transformiraju ih u kazališni čin u

U 19 dosadašnjih Kazališnih kampova održano je preko 200 radionica kroz koje je prošlo oko 1200 polaznika.

19. Kazališni kamp

Na ovogodišnjem, 19. po redu Kazališnom kampu koji će se u periodu od 24. lipnja do 6. srpnja održati u Zagrebu očekuje vas 5 raznovrsnih kazališnih radionica!

18. Kazališni kamp

Na ovogodišnjem, 18. po redu Kazališnom kampu koji će se u periodu od 27. lipnja do 5. srpnja održati u Zagrebu i na Zoom platformi očekuje vas 6 raznovrsnih kazališnih radionica!

17. Kazališni kamp

Na ovogodišnjem, 17. po redu Kazališnom kampu koji će se u periodu od 21. lipnja do 4. srpnja održati u Zagrebu, Koprivnici i na Zoom platformi očekuje vas 13 raznovrsnih kazališnih radionica i jedno predavanje!