Arhiva predstava

Od 1997. do danas u Tireni je postavljeno više od 40 predstava hrvatskih autora!

Božićne nevolje
Djedovi pomoćnici Sobica i Sjeverni Medo od davnina pomažu Djedici podijeliti darove... No vremena se mijenjaju, djeca imaju sve više želja... i trebalo bi se modernizirati!
2 - 12 godina
40 minuta
#generacija
Predstava o utjecaju tehnologije na odrastanje te kvalitetu i način života.
5. - 8. razredi osnovne te 1. i 2. razredi srednje škole
55 minuta
Velika božićna avantura
Kroz stari panj ulazi se u zemlju čarolija… tamo negdje živi i Djed Mraz. Djevojčica Klara i njezin papagaj Božo kreću u avanturu. No u zemlji čarolija živi i zločesta Minerva koja najviše od svega mrzi Božić... UZRAST: 2 – 12 godina / TRAJANJE: 40 minuta
D(n)o dna
Predstava o prevenciji konzumacije alkohola UZRAST: 6 - 8. razredi osnovne te 1. i 2. razredi srednje škole TRAJANJE: 50 minuta
Tko je to izumio
Kroz predstavu će djeca na zabavan način učiti o važnostima određenih hrvatskih izuma bez kojih svijet danas ne bi bio onakav kakav jest. Cepelin, termofor, daktiloskopija, brzinomjer, penkala i padobran samo su neki od njih! UZRAST: 2. - 5. razredi OŠ / TRAJANJE: 40 minuta
To je to?
Predstava o gubitku bliske osobe i prolaznosti života koja kroz živu glazbu, pripovijedanje i elemente neverbalnog kazališta pokušava djeci objasniti što se sve događa u nama i oko nas kad nekoga više nema.
predškolci i 1. razredi OŠ
35 minuta
Bijeg nije rješenje
Predstava o prevenciji ovisnosti o drogi. UZRAST: 7. i 8. razredi osnovne te 1. razredi srednje škole TRAJANJE: 40 minuta + razgovor s djecom (po želji)
Božićna potraga
Djevojčica Maša i njezin psić Krešo vrlo su nestašni i stalno upadaju u nevolje. Jednog je jutra mami prekipjelo… Poslat će pismo Djedu Božićnjaku, ove godine za njih nema darova! Maša odmah skuje plan – otputovat će na Sjeverni pol i sve objasniti Djedu!
2 - 12 godina
40 minuta
2042.
Uz pomoć Ministarstva socijalne politike i mladih u zagrebačkim osnovnim školama odigrat će se deset izvedbi predstave o nasilju '2042.' autorice Maje Sviben.

TIRENA PUTUJE

Pozovite nas i vi u goste!