11. Međunarodna konferencija “Kreativnost – supermoć učitelja”

Naše dramske pedagoginje Ines Škuflić-Horvat, Maja Sviben i Katarina Šulc vodit će radionice na 11. Međunarodnoj konferenciji dramske pedagogije!

Naše dramske pedagoginje Ines Škuflić-Horvat, Maja Sviben i Katarina Šulc sudjelovat će u 11. Međunarodnoj konferenciji dramske pedagogije “Kreativnost – supermoć učitelja” koja će se održati u Ljubljani i online od 17. do 19.10.2023. Ines će voditi radionicu “Frame distance”, a Maja će moderirati i voditi World Café na temu “Drama across the curriculum”.

Konferencija koju organiziraju slovenske organizacije Taka Tuka i JSKD prilika je za profesionalni razvoj učitelja, dramskih pedagoga, savjetnika, pedagoga, odgajatelja u dječjim vrtićima i učeničkim domovima, knjižničara, muzejskih pedagoga, defektologa, terapeuta, odgajatelja produženog boravka…

Cilj konferencije je promicanje razmjene iskustava, znanja i primjera dobre prakse u području dramske pedagogije. Konferencija će ugostiti domaće i inozemne stručnjake koji će podijeliti svoja vrijedna saznanja o korištenju kazališnih pristupa učenju.

TEME KONFERENCIJE:
a) Inovativne metode poučavanja
b) Učenje socijalno-emocionalnih vještina i dobrobiti u obrazovnom procesu
c) Profesionalni razvoj nastavnika