ACT COMMUNICATE TRANSCEND – 3. LTT u Southamptonu

U siječnju 2023. je u Southampton održan treći Learning Teaching Training događaj u sklopu Erasmus + projekta ACT – Act Communicate Transcend.
U siječnju 2023. je u Southampton održan treći Learning Teaching Training događaj u sklopu Erasmus + projekta ACT – Act Communicate Transcend čiji je nositelj Erasmus+ Courses Croatia (Centar za obrazovanje odraslih Maksima), a sudjeluje 8 partnera iz 6 različitih zemalja, između ostalih i Tirena. Projekt završava u svibnju, a u pripremi je online platforma s materijalima za korištenje dramskih tehnika u nastavi engleskog jezika. Kroz pet dana u Southamptonu su niz radionica dramskih tehnika održale naše dramske pedagoginje Ines Škuflić-Horvat, Nina Horvat i Ines Matić te vanjska suradnica s Učiteljskog fakulteta Maša Rimac Jurinović.

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.