Gdje su sve u zadnja dva mjeseca bili Tirenjani?

Polaznici našeg dramskog studija su se u zadnja dva mjeseca prošetali diljem Europe ? Bili su u Finskoj, Sloveniji, BiH, Njemačkoj i Belgiji!

Polaznici našeg dramskog studija su se u zadnja dva mjeseca prošetali diljem Europe!

Sezonu putovanja u kolovozu su započeli naš najdugovječniji Tirenjanin Jona i dramske pedagoginje Marija i Maja koji su bili Finskoj na EDERED-u, europskim dramskim susretima.

Adela, Arna, Ina, Isadora, Jelena, Klara, Lovro, Martina, Tibor, Tihana i Veronika zajedno s još 60 mladih iz 6 različitih zemalja u Sloveniji u Kopru su sudjelovali u projektu Future Telling i tjedan dana pohađali kazališne radionice.

Zatim je naša srednjoškolska dramska grupa s dramskim pedagoginjama Ines i Majom otputovala u BiH u Sarajevo na 7. Juventafest, internacionalni festival srednjoškolskog teatarskog stvaralaštva u čiji je program uvrštena njihova predstava “Je li slučaj slučajan?”. 

 

Sezonu putovanja završili smo s dvije zemlje – naši srednjoškolci i dramska pedagoginja Jelena su u sklopu projekta Bina Mira u Njemačkoj u Aachenu polazili kazališne radionice, a u St. Vithu u Belgiji odigrali predstavu “Je li slučaj slučajan?”.