Kazališni kamp 2009.

6. KAZALIŠNI KAMP PAZIN 2009.
od 27.07. do 03.08.

 

Šesti po redu Kazališni kamp održao se od 27.7. do 3.8.2009. u Pazinu. Ove godine imali smo 115 polaznika i 24 radionice, više nego ikad!

I ove godine su nam se pridružili voditelji iz Velike Britanije, Marcus Fernando i Tina Hofman. Voditeljskom timu ove su se godine pridružili i redateljica Anica Tomić te diplomirani glumac lutkar Jadran Grubišić.

Kao i svake godine, popis radionica bio je raznolik: Stage combat, Psihodrama, Od ideje do kazališne predstave, Lutkarska, Režijska, Plesna, Scenografska, Dramaturška i Likovna radionica, Mjuzikl, Dramske tehnike, Govor/Kor/Glumac, Glumački trening, As you like it, Fizičko kazalište, Radionica Mime, Pripovijedanje, Dramske igre, Dramtizacija, Poi…

Detaljan opis svih radionica Kampa možete preuzeti ovdje:

POPIS RADIONICA 2009

 

Na Kampu su polaznici i Pazinjani mogli pogledati tri predstave:

Avanture vrećka i smećka

 

 

Zemlja jabuka

 

 

Red, WIne and Canvas
Red, Wine and Canvas – Mouthpiece Theatre

 

Dojmovi polaznika:

Na Kazališnom kampu sam bila 2 puta i jako mi se svidjelo pa planiram ići opet. Upoznala sam mnogo zanimljivih ljudi, naučila nove kreativne igre,izrađivala maske, plesala, vježbala razne tekstove… Kazališni kamp je kreativan odmor koji preporučam svakome 🙂

Lana, 21 godina

 

 

 

Naša druženja po hodnicima, u sobama i na radionicama bila su nenadmašiva. Radionica mjuzikla bila je pravo mjesto za smijeh do suza. Cijela moja ekipa opet planira put u Pazin! 😉
Fani, 15 godina

 

 

Jedno od najboljih mjesta na svijetu gdje mogu biti prava Ja. Volim voditelje, volim radionice, volim Pazinski kolegij, volim davati zadnje atome energije za uspjelu završnu produkciju, volim kasnonoćne razgovore, umiranje od smijeha, plesanje s tri litre znoja, i ljude, divne, najdivnije prijateljice koje sam tamo stekla. Bila sam triput, i vraćam se opet!

Sendi, 20 godina

 

 

Kamp je mjesto na kojem se svako može oslobodit,bit ono što hoće, a nitko ga zbog toga neće osuđivati. Tu smo svi jednaki i možemo se opustiti na način koji svakome odgovara. Hvala Bogu što postoji takvo mjesto! Imam osjećaj da sam cijelu godinu jedna osoba,a onda dođem u kamp i postanem netko potpuno drugi. Kamp je jedan potpuni drugačiji svijet u kojem za svakog ima mjesta da bude ono što je!

Maja, 14 godina

 

Tirenin 6. Kazališni kamp medijski je popratio Glas Istre. Klikom miša na umanjene slike možete pogledati cijele članke.

28.07.2009. 03.08.2009.

Kliknite za uvećani prikaz članka

Kliknite za uvećani prikaz članka

Doživljaji s radionice Stage Combata: