Kazališni kamp 2010.

10 dana, 102 kampera i 20 radionica bili su glavni sastojci ovogodišnjeg, sedmog po redu Kazališnog kampa.

Kamperima je svaku večer bio ponuđen večernji program, pa su tako imali priliku pogledali čak tri predstave – Životok slovenske kazališne skupine Artizani, interaktivnu predstavu Pre/velika očekivanja dramskog studija Tirena i monodramu Ptica Jadrana Grubišića.


Pre/velika očekivanja

Osim predstava, igara upoznavanja i vesele večeri koju je organizirala radionica Igra, bans, ples, imali smo i okrugli stol o dramskoj pedagogiji na kojem su gostovali Vladimir Krušić i Denis Colin.Ove smo godine tradicionalne karaoke malo modificirali, pa su Kamperi osim pjevačkih pokazali i svoje glumačke i plesačke sposobnosti u Tireninom Supertalent Showu.

 

Kamp smo ove godine produžili za cijeli jedan dan koji smo popunili prezentacijama jutarnjih i poneke popodnevne radionice, tako da su završne prezentacije ove godine protekle uz nešto manje strke.

Nakon prezentacija radionica, došlo je vrijeme da se 7. Kazališni kamp zatvori i da se Kamperi vrate kući…

 

Kamperi, ne zaboravite natječaj za najluđu fotku! Dajemo vam vremena do 30.9.2010. da na zid našeg Facebook profila stavite najluđu fotku sa 7. Kampa. Fotka s najviše ‘like-ova’ osvojit će Tirenin poklon paket 😀

Kamp je i ove godine medijski popratio Glas Istre:

Klik za veći prikaz