Noć kazališta 2018. – “To je za naše dobro”

I ove godine naš dramski studio sudjeluje u Noći kazališta! U subotu 17.11. u 21h možete pogledati predstavu "To je za naše dobro".

U subotu 17. studenog u 21h u Maloj sceni u sklopu manifestacije Noć kazališta možete pogledati predstavu srednjoškolske grupe Ines Škuflić-Horvat “To je za naše dobro”.

“To je za naše dobro” kreativni je kazališni odgovor na 16 predmeta 30 ispitivanja, 102 testa, 9 referata i 1 330 sati od kojih se sastoji školska godina hrvatskog gimnazijalca. U kojoj je dopušteno 20 neopravdanih sati. Sat vremena u tramvaju, sedam sati u školi – tako izgleda prosječan dan. Umorni, iscrpljeni, ali duhoviti dio su problema uprizorili jer Od kolijevke pa do groba – trebalo bi biti najljepše đačko doba!

Igraju: Juraj Bobanović, Elena Čejka, Marija Čejka, Nela Drach, Eleonora Galinec, Swen Grgičević, Dora Hercigonja Salamoni, Ana Janjić, Jona Jovanović, Hana Kotzmuth, Tibor Kruljac, Lina Mišak, Lucija Paprika, Iva Vučković, Katja Vukobratović Sršen, Andrija Žunac, Paola Drenški

Ulaznice po cijeni od 10 kn možete kupiti na blagajni Male scene te na poveznici:
http://www.mala-scena.hr/home/program.aspx