NOĆ KAZALIŠTA: ‘Bijeg nije rješenje’

Obilježite s nama Noć kazališta i Mjesec borbe protiv ovisnosti (15.11.-15.12.). Našu predstavu 'BIJEG NIJE RJEŠENJE' možete pogledati na Noć kazališta, u subotu 16.11. u 20h u Centru za kulturu Trešnjevka.

Obilježite s nama Noć kazališta i Mjesec borbe protiv ovisnosti (15.11.-15.12.). Našu predstavu ‘BIJEG NIJE RJEŠENJE’ možete pogledati na Noć kazališta, u subotu 16.11. u 20h u Centru za kulturu Trešnjevka.

Predstava govori o svakodnevnim situacijama u koje zapadaju tinejdžeri: svađe u kući, pretjerana kontrola roditelja, nebriga roditelja, tulum na kojem se nudi «nešto novo». Sve počinje jako bezazleno: markiranjem, eksperimentiranjem – jer kad mogu svi – zašto ne bi probao i ti?! Jedino je važno biti dio društva, biti faca… No sve to ima i posljedice kojih na žalost mladi često nisu svjesni. Ponekad je dovoljno pogriješiti jednom…

Vrijeme u kojem živimo posebno je rizično za mlade. Obitelj i škola ne uspijevaju u potpunosti odgovoriti na njihove potrebe. Ponašanje mladih je sve neprilagođenije, a očituje se sve ranijim početkom konzumiranja alkohola i droga. Upotreba alkohola i opijata kratkotrajno donosi zaborav problema, no trajno smanjuje mentalne kapacitete te trajno usporava mentalni razvoj adolescenata. Problemi od kojih bježe, vraćaju im se u još drastičnijem obliku.

REŽIJA: Marina Petković Liker

GLAZBA: Darko Horvat

IGRAJU:
Marija Šorša
Dino Škare
Nina Horvat

ULAZNICE: 10 kn

Informacije o rezervaciji ulaznica i radnom vremenu blagajne možete pronaći na stranicama CKT-a.