Online promocija priručnika “Igrom do (spo)razumijevanja”

U subotu 20. veljače u 18 h održat će se interaktivna promocija priručnika “Igrom do (spo)razumijevanja” putem Zoom platforme!
Priručnik je rezultat projekta “Let’s communicate” koji je u sklopu Erasmus+ programa vodilo Društvo ustvarjalcev Taka Tuka iz Slovenije. Autorice priručnika su Katarina Breber, Iva Nemec, Maša Rimac Jurinović i Ines Škuflić-Horvat.
“Igrom do (spo)razumijevanja” priručnik je koji sadrži primjere dramskih igara i vježbi za obradu gradiva iz hrvatskog jezika u obliku dramskopedagoških radionica, ali je namijenjen svima zainteresiranima za dramskopedagoški rad u okviru redovne nastave, neovisno o dramskome iskustvu i predmetu koji poučavaju. Priručnik nudi prijedlog za nadogradnju, inspiraciju, a ne recept.
Struktura je dramskopedgoških radionica trodijelna, fleksibilna i prilagodljiva uzrastu, iskustvu, brzini, uvježbanosti i znanju sudionika. Osim radionica, priručnik sadrži i prijedlog dramskih tehnika za vrednovanje, samovrednovanje i vršnjačko vrednovanje rada.
Sve zainteresirane za interaktivnu promociju molimo da ispune obrazac na ovoj poveznici kako bismo vam mogli poslati podatke za prijavu na promociju. Veselimo se vašem sudjelovanju!
Priručnik je dostupan u digitalnom i tiskanom izdanju. Za besplatno preuzimanje digitalnog i / ili narudžbu tiskanog izdanja posjetite našu Biblioteku!