Online radionica podcasta

U utorak 2.11. počinje besplatna online radionica podcasta za mlade od 16 do 25 godina pod vodstvom novinarke Karle Kostadinovski!

U sklopu projekta “Klikni s kazalištem” održat će se besplatna online radionica podcasta koja počinje u utorak 2.11. u 20:00 na Zoomu!

Radionica će se u sklopu našeg projekta “Klikni s kazalištem” održavati kroz studeni i prosinac, a u siječnju će se formirati podcast redakcije u 4 grada – Zagrebu, Pazinu, Osijeku i Karlovcu. Redakcije će zatim 4 mjeseca jednom tjedno imati kazališnu podcast emisiju “Klikni s kazalištem”!

Radionica je zamišljena kao uvod u novinarstvo s fokusom na kazalište i radionicu rađenja vlastitog podcasta, također s fokusom na kazalište, za 12 mladih polaznika. Radionica upoznaje polaznike s osnovnim zakonitostima novinarstva, pogotovo kada je riječ o kazalištu, te je cilj polaznike osposobiti za samostalan novinarski rad i vlastiti podcast, pomoći im razviti govorne i organizacijske sposobnosti, a polaznici bi na radionici radili na razvijanju svojih istraživačkih i kreativnih ambicija te bi stjecali sigurnost i samopouzdanje. Također, na radionici bi se učili kako se pravilno pripremiti, ali i kako improvizirati u radu.

Radionica će se održavati osam tjedana za redom – utorkom od 20:15 do 22:15 na Zoom-u.

Voditeljica: Karla Kostadinovski, novinarka

Da biste se prijavili na radionicu, potrebno se javiti na mail adresu vesna@tirena.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Teatra Tirena.