Predstava “Božićna potraga” ONLINE

Bliži se Božić koji će ove godine biti ponešto drugačiji... Kako bismo ga bar malo uljepšali i olakšali, snimili smo predstavu "Božićna potraga" koja će biti dostupna za online streaming tijekom cijelog prosinca!
Predstavu “Božićna potraga” bilo koji dan u prosincu možete “unajmiti” na 24 sata po cijeni od 5 dolara. Tijekom ta 24 sata možete ju gledati koliko god puta želite, u društvu ili sami ? Od 1. do 6. prosinca bit će dostupna verzija predstave sa Sv. Nikolom, a od 7. do 31. prosinca bit će dostupna verzija predstave s Djedom Božićnjakom!
Predstava se nalazi na poveznici: https://vimeo.com/ondemand/bozicnapotraga

Djevojčica Maša i njezin psić Krešo vrlo su nestašni i stalno upadaju u nevolje. Nakon što su jednog zimskog jutra razbili vazu, mami je prekipjelo… Poslat će pismo Djedu Božićnjaku – ove godine za njih nema darova! Maša odmah skuje plan. Otputovat će na Sjeverni pol i sve objasniti Djedu! On će sigurno razumjeti da se djeca moraju puno igrati, a da su stanovi tako mali i puni stvari koje se lako razbiju! Na putu Krešo i Maša upoznaju Jelku koja silno želi postati božićna jelka, ali je nema tko okititi, smotanog Soba koji ne razlikuje lijevu od desne strane i polarnog Medu koji je ljut što su ga probudili iz zimskog sna. Hoće li Maša i Krešo na vrijeme stići do Sjevernog pola i uvjeriti Djeda da su ove godine bili dovoljno dobri…?
Trajanje: 35 minuta
Uzrast: 2 do 12 godina
Tekst: Nina Horvat i Ines Škuflić Horvat
Režija: Ines Škuflić Horvat
Scenografija: Ana Rimac
Kostimografija: Suzana Tkalčec
Glazba: Darko Horvat
Igraju: Danijela Evđenić, Vid Ćosić i Petra Težak
Video / audio / editing: Marko Pletikosa