Predstava “Nevidljivo” u Centru za kulturu Trešnjevka

Predstavu "Nevidljivo" koja se bavi usamljenošću, imaginarnim prijateljima i klasičnom glazbom možete pogledati u petak 20. svibnja u 10:00 te u ponedjeljak 23. svibnja u 11:00 u Centru za kulturu Trešnjevka!
Predstavu “Nevidljivo” koja se bavi usamljenošću, imaginarnim prijateljima i klasičnom glazbom možete pogledati u petak 20. svibnja u 10:00 te u ponedjeljak 23. svibnja u 11:00 u Centru za kulturu Trešnjevka!
Neva ima devet godina, ide u treći razred i po treći se put preselila. Treći put mora krenuti u novu školu i pronaći nove prijatelje, jer su njeni roditelji glazbenici dobili novi posao. Već prvog dana nastave dogodi se ono čega se najviše bojala – svi iz razreda se već jako dobro poznaju i na odmoru se igraju bez nje… Vrijeme prolazi, a Neva se osjeća sve nevidljivije i usamljenije.
Osjeća se toliko usamljeno da jednog dana izmašta prijatelja. Zajedno s njim pokušava pronaći lijek protiv nevidljivosti. Kroz uzbudljive tajnoagentske avanture uz klasičnu glazbu koja je dio njene svakodnevnice i otvara beskrajne prostore mašte, Neva se osnažuje i postaje hrabrija. Postaje VIDLJIVA.
Predstava “Nevidljivo” bavi se usamljenošću i fenomenom imaginarnih prijatelja pomoću kojih djeca često prorađuju nešto što ih muči. Klasična glazba je u predstavi važan element – inspirativna početna točka koja djecu uvodi u svijet igre i mašte.
Režija i scenski pokret: Tihana Strmečki
Tekst i dramaturgija: Nina Horvat
Igraju: Nina Vidan i Filip Sever
Kostimografija: Tihana Cizelj
Scenografija: Iva Milley
Glazbena suradnja: Darko Horvat
Oblikovanje svjetla: Domagoj Klasić
Dizajn: Ana Goja
Predstava je namijenjena predškolcima i nižim razredima osnovne škole.
Ulaznice po cijeni od 40 kn možete rezervirati na mail tirena@tirena.hr te kupiti na blagajni sat vremena prije početka predstave.
Za organizirani posjet (škole, vrtići) je cijena pojedinačne ulaznice 35 kn.