Premijera predstave za djecu “Nevidljivo”

22. studenog 2021. premijerno je izvedena naša nova predstava za djecu "Nevidljivo"!

22. studenog 2021. premijerno je izvedena naša nova predstava za djecu “Nevidljivo”!

Neva ima devet godina, ide u treći razred i po treći se put preselila. Treći put mora krenuti u novu školu i pronaći nove prijatelje, jer su njeni roditelji glazbenici dobili novi posao. Već prvog dana nastave dogodi se ono čega se najviše bojala – svi iz razreda se već jako dobro poznaju i na odmoru se igraju bez nje… Vrijeme prolazi, a Neva se osjeća sve nevidljivije i usamljenije.

Osjeća se toliko usamljeno da jednog dana izmašta prijatelja. Zajedno s njim pokušava pronaći lijek protiv nevidljivosti. Kroz uzbudljive tajnoagentske avanture uz klasičnu glazbu koja je dio njene svakodnevnice i otvara beskrajne prostore mašte, Neva se osnažuje i postaje hrabrija. Postaje VIDLJIVA.

Predstava “Nevidljivo” bavi se usamljenošću i fenomenom imaginarnih prijatelja pomoću kojih djeca često prorađuju nešto što ih muči. Klasična glazba je u predstavi važan element – inspirativna početna točka koja djecu uvodi u svijet igre i mašte.

U predstavi za koju je tekst napisala Nina Horvat, a režirala ju je Tihan Strmečki igraju Nina Vidan i Filip Sever, a ostatak autorskog tima čine kostimografkinja Tihana Cizelj, scenografkinja Iva Milley, glazbeni suradnik Darko Horvat, oblikovatelj svjetla Domagoj Klasić te dizajnerica Ana Goja!