Radionica online izvedbe

U sklopu projekta “Klikni s kazalištem” održat će se besplatna online radionica online izvedbe koja počinje u ponedjeljak 7.2.2022. u 20:00 na Zoomu!

Ako vas zanima sudjelovanje u predstavi u kojoj se izvođači nikad neće okupiti u istom prostoru, a publika će ih gledati udobno zavaljena ispred vlastitih ekrana, u izvedbi gdje balansirate na granici između filma i kazališta, te istražujete mogućnosti oba medija, pridružite nam se ponedjeljcima od 07.02. do 23.05 od 20:00 do 22:00 na Zoomu na besplatnoj radionici online izvedbe!

Radionica online izvedbe sjajna je prilika da se istovremeno okušaš u svijetu filma i kazališta, od kuće, odmah sada! Osim kao ne-popularni nadomjestak nastave uživo – Zoom je sjajna platforma i za neke nove stvari. Okušaj se u kratkom filmu/predstavi, nastalom na radionici Online izvedbe, gdje uz mentorstvo stručnjaka, sam kreiraš priču, sadržaj i izvedbu!

Kameru imaš na kompjuteru ili mobitelu, ormar ti je pun potencijalnog kostima, a soba i dvorište scenografije. Radionicu pohađaju mladi iz cijele Hrvatske, a uz voditelje da te usmjere, tek si nekoliko tjedana udaljen od svojih prvih filmskih koraka i online izvedbi uživo. Prijavi se na Radionicu online izvedbe! Sve što je potrebno je imati želju, dobre ideje u glavi i od 16 do 25 godina! 

Molimo zainteresirane da do utorka 1.2. pošalju kratko motivacijsko pismo, video, fotografiju, crtež, priču na temu ‘soba za bijeg’ – ili se na neki drugi način kreativno izraze, predstave nam se i objasne zašto bi trebali biti dio naše ekipe! Vaše motivacijske uratke, a i pitanja (ako ih ima) možete slati na vesna@tirena.hr! 

Voditeljica: Maja Sviben, dramaturginja i dramska pedagoginja & Ivan Kristijan Majić, redatelj i dramski pedagog

Termini radionice:
ponedjeljcima od 20:00 do 22:00 – od 7. veljače do 23. svibnja

Da biste se prijavili na radionicu, potrebno se javiti na mail adresu vesna@tirena.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Teatra Tirena.