Tirenin dramski studio na Park in Zagreb festivalu – Dama s kišobranom

Studentska dramska grupa teatra Tirena će festivalu kulture izvesti predstavu Dama s kišobranom.

Filip Šarić & grupa: Dama s kišobranom

Osim večernjih šetača, onih četveronožnih kao i njihovih ljudskih opslužitelja, u suton u parku može se sresti i niz opskurnih figura koje se poput duhova šuljaju puteljcima, izviruju iz grmova i održavaju skrovite sastanke, zaklonjeni opuštenim krošnjama breza. Neki od njih su se u parku možda našli slučajno, neke su dovele zle namjere, a povezuje ih jedan nesretni događaj. Kako su se našli u parku, što tamo rade i što se to, zapravo, dogodilo, pitanja su koja muče sve upetljane… Pomozite im da pronađu odgovore – pridružite se Dramskom studiju Tirena u posebno osmišljenoj šetnji pod uličnim svjetiljkama i otkrijte tajnu dame s kišobranom!

Igraju: Anja Klemen, Lea Gajšak, Irena Hihlik, Andrea Tomašević, Martina Čurila, Barbara Szabo, Antonija Cvitković, Filip Šarić, Erik Mrakovčić

Voditeljice: Iva Milley i Maja Sviben

Posebna napomena: publiku molimo da na ovu šetnju ponese mp3 player te da s naše stranice downloada zvučni zapis ‘Dame s kišobranom’. Zapis je integralni dio predstave, a bit će dostupan večeras oko ponoći.

Predstava će se održati u ponedeljak, 2.7.2012. u 21h u parku Ribnjak. Započinje na sjevernom ulazu u park (iz Zvonaričke ulice).