“U mojoj glavi” na Bitef Polifoniji

Naša predstava "U mojoj glavi" uvrštena je u program jubilarne 20. Bitef Polifonije, popratnog programa 53. Bitef festivala!

Naša predstava “U mojoj glavi” bila je uvrštena u program jubilarne 20. Bitef Polifonije, popratnog programa 53. Bitef festivala koji se održavao od 17. do 26. rujna 2019. u Beogradu pod naslovom “Počnimo ljubav ispočetka”.

Kad slomimo ruku, dobijemo upalu pluća ili bilo koju drugu fizičku bolest idemo liječniku. Ali kad nas boli „negdje unutra“, ne znamo ili ne želimo potražiti pomoć. Predstava “U mojoj glavi” je priča o dvoje tinejdžera, Borni i Vanji, koji ne znaju kako si pomoći.

Predstava je autorski projekt nastao s ciljem pokretanja dijaloga i povećanja svijesti o opasnostima mentalnih bolesti. Predstava je uvrštena u projekt „Osjećam“, koji u suradnji s Gradom Zagrebom provodi inicijativa BoliMe te u programe tri festivala i dva simpozija.

Sa svojim dramskim studijem sudjelovali smo 2002. godine na 3. Bitef Polifoniji, „Učini da se tvoj glas čuje“, s predstavom odgojnog kazališta na temu orihvaćanja različitog i razbijanja predrasuda.

Fotografije: Lidija Antonović