Kazalište u školi – uživo i online

Pet naših predstava dostupno je uživo i online - "Boja odgoja", "Nevidljivo", "Drugačiji, "Zamisli" i "U mojoj glavi"!

Pet naših predstava dostupno je uživo i online!

U predstavama obrađujemo međupredmetne teme: osobni i socijalni razvoj, mentalno zdravlje, građanski odgoj, IKT i razvijamo kompetencije kao što su kulturna svijest i izražavanje te komuniciranje.

Predstave UŽIVO možemo igrati u vašoj školi / vrtiću ili u centrima za kulturu! 

Naš online streaming funkcionira na sljedeći način:

  1. Dogovorite točan datum i termin gledanja snimke odabrane predstave
  2. Na dan gledanja vam 30 minuta ranije šaljemo link za predstavu s lozinkom koja će vrijediti 3 sata od dogovorenog termina, ili po dogovoru. Sve što je potrebno jest kliknuti na link i upisati lozinku!
  3. Predstavu svaki razred može gledati u svojoj učionici, ne postoji ograničenje na broj razreda koji istodobno mogu gledati predstavu. Više razreda istodobno može gledati i različite predstave. Moguće su razne opcije!
  4. Ne postoji donje ograničenje učenika, ako imate samo jedan razred od 15 učenika koji želi gledati predstavu, to je isto u redu 🙂 cijena po učeniku je fiksna.
  5. Uz predstave nudimo i besplatne linkove s kreativnim zadacima za dodatno obrađivanje teme!

 

Na našoj web stranici dostupan je i besplatan “KAZALIŠNI ŠALABAHTER” u kojem možete naći pregršt zanimljivih informacija o kazališnim zanimanjima, osnovnim pojmovima, bontonu i praznovjerjima.  U sklopu Kazališnog šalabahtera nalazi se i UPITNIK ZA ANALIZU PREDSTAVA pomoću kojeg s učenicima možete analizirati odgledanu predstavu!

 

REZERVACIJE I UPITI O CIJENI NA:
teatartirena@gmail.com, +385 95 172 4639 (Anita Jelić)
prodaja.tirena@gmail.com, +385 92 338 5095 (Davorka Škrlec)

PREDSTAVE DOSTUPNE UŽIVO I ONLINE:

1. Boja odgoja – predstava o rodnim ulogama i rodnim stereotipima  (uzrast: 5. – 8. razredi osnovne te 1. – 4. razredi srednje škole)

2. Nevidljivo – predstava o usamljenosti, imaginarnim prijateljima i klasičnoj glazbi (uzrast – 1. – 4. razredi OŠ), trajanje: 45 min

3. Drugačiji  – predstava o tome kako je to biti drugačiji (uzrast: 5. – 8. razredi OŠ i 1. – 2. razredi SŠ), trajanje: 45 min

4. Zamisli – predstava o mašti i kreativnosti (uzrast: predškolci i 1. – 4. razredi OŠ), trajanje: 50 min

5. U mojoj glavi – predstava o mentalnom zdravlju (uzrast: 6. – 8. razredi OŠ te 1. – 3. razredi SŠ), trajanje: 55 min